24 Luni
60 Luni

Daca valoarea e peste 50.000 introduce-ti manual
Valoare rata:
INFORMAȚII

Aceasta oferta nu trebuie înteleasa ca fiind un angajament de încheiere a contractului din partea Grenke Renting. Decizia de încheiere a contractului se va lua în urma analizei bonitatii economico-financiare a clientului.

Grenke Renting percepe un comision de administrare unic, la începutul contractului, în valoare de 50 EURO + TVA Chiria lunara calculata mai sus este valabila pentru plati trimestriale (chiria lunara x 3); daca se opteaza pentru plata lunara a chiriei, aceasta se va majora cu 15 Euro/luna + TVA. Clientul poate alege sa plateasca chiria trimestrial sau lunar. În functie de varianta aleasa, chiria se va plati trimestrial în prima zi calendaristica a trimestrului sau lunar în prima zi calendaristica a lunii. Toate bunurile care vor face obiectul contractului vor fi asigurate de Grenke Renting pe cheltuiala clientului. Asigurarea este electronica, anuala, si reprezinta 1,75% pentru bunuri IT fixe, 3% pentru bunuri mobile si 2.5% pentru alte categorii de bunuri , minim 50 Euro, procentele aplicându-se la valoarea initiala a produselor.

Perioada de baza începe în prima zi calendaristica a trimestrului, în cazul în care se ajunge la un acord în privinta platii trimestriale sau în prima zi calendaristica a lunii, în cazul în care se ajunge la un acord în privinta platii lunare, dupa acceptarea produselor. În cazul în care produsul este acceptat înainte de începerea perioadei de baza, clientul plateste catre Grenke Renting 1/30 din tariful lunar convenit pentru fiecare zi pe parcursul perioadei intermediare care începe la data acceptarii si se încheie la începutul perioadei de baza convenite.

Prezenta oferta este valabila 2 saptamâni de la data emiterii.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
  1. De ce sa accesezi sistemul de finantare prin contract de inchiriere?Avantajul contractului de inchiriere este faptul ca factura de chirie este deductibila integral, in schimb printr-un contract de vanzare-cumparare amortizarea unui echipament se face in 36 luni.
  2. Care este valoarea minima a bunurilor care pot face obiectul unui contract de inchiriere?Orice investitie de minim 500 euro poate fi finantata prin solutia de inchiriere GRENKE. Valoarea de 500 Euro reprezinta pretul de achizitie total al bunurilor si nu pretul per echipament. De exemplu pot fi inchiriate doua echipamente de 250 Euro per echipament.
  3. Cand incepe contractul de inchiriere?La livrare semnati un proces verbal de predare primire a bunurilor care va include data livrarii. Contractul d-voastra incepe in prima zi calendaristica a trimestrului urmator datei livrarii. Pentru perioada cuprinsa intre data livrarii si inceputul trimestrului veti plati zilnic 1/30 din chiria lunara agreata. Aceasta perioada nu face parte din perioada de baza a contractuluiCare este frecventa de plata a ratelor: lunar sau trimestrial?
  4. Din motive de economie de costuri, frecventa implicita de plata a ratelor este trimestriala (pe 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie si 1 Octombrie). Platile se fac in avans pentru trimestrul urmator.Exista posibilitatea sa faceti trecerea la plata lunara a chiriilor fie de la inceputul contractului, fie pe perioada contractului. Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca plata trimestriala beneficiaza de o reducere, astfel incat daca decideti sa treceti la plata lunara, costul chiriei in fiecare luna se va mari cu 15 Euro + TVA.
  5. Cand voi deveni proprietarul bunului?In cazul inchirierii nu platiti rate pentru a cumpara bunul si a deveni proprietari, ci pentru utilizarea bunului.Din motive de natura legala in contractul de inchiriere se va preciza intotdeauna ca bunul se va returna la final. Doar in acest caz puteti considera chiria integral deductibila, altfel exista riscul asocierii contractului de inchiriere cu unul de leasing financiar. Mai mult, imediat ce returnati bunul la finalul perioadei de baza puteti inchiria imediat altul nou din punct de vedere tehnologic.
  6. Pot rezilia contractul de inchiriere inainte de terminarea perioadei de baza?Da, exista posibilitatea rezilierii contractului inainte de terminarea perioadei de baza. Totusi, se vor plati daune interese egale cu suma tuturor chiriilor care ar fi trebuit platite in cazul in care contractul nu ar fi fost reziliat.

Pentru detalii ne poti contacta la info@meridianinvest.ro

Vânzare Gheaţă Uscată

Principala utilizare a gheții carbonice, cunoscută și sub denumirea de de gheață uscată sau dry ice / cardice (engleză), este de a păstra mâncarea, băutura etc. într-o stare nealterată, fără a folosi metoda refrigerării ciclice. Gheața carbonică poate fi folosită pentru înghețarea instantanee a alimentelor, mostrelor, sau/și la fabricarea înghețatei. Gheața carbonică pentru băuturi, cocktailuri, etc. Gheața carbonică este folosită și la ocazii festive pentru obținerea efectului de fum în paharele de băutură. Produsul este non toxic, băuturile pot fi consumate în deplină siguranță. Gheața carbonică (gheață uscată) este compusă în proporție de 99.98% din dioxid de carbon alimentar, obținută din gaz lichefiat de înaltă puritate pentru industria alimentară și este recomandată pentru șampanie, cocktail-uri și băuturi tari: consumate foarte reci, tăria și agresivitatea (asprimea) alcoolului nu se mai simte dar iese în evidență aroma. Într-un pahar normal se pun una, maxim două granule de gheață carbonică. Produsul este perisabil și trebuie comandat cât mai aproape de momentul folosirii. Asigurați-vă de o cantitate corespunzătoare dimensiunii evenimentului, luând în calcul pierderile prin evaporare.

Principalele domenii de aplicație a gheții carbonice:
COMERCIAL
  • păstrarea alimentelor, băuturilor etc. într-o stare nealterată.
  • pastrarea și transportul produselor alimentare proaspete sau înghețate.
  • răcirea în procesul de măcinare a mirodeniilor sau cafelei.
  • înghețarea uscată a condimentelor.
  • răcirea cărnii în tocătoarele de mare productivitate.
  • răcire rapidă, păstrare și transport a produselor medicale și de laborator.
  • înghețarea instantanee a alimentelor, mostrelor.
  • fabricarea înghețatei.
  • prevenirea sau întarzierea rancezirii uleiurilor și a grăsimilor alimentare.
  • prevenirea activității insectelor în containere închise cu cereale sau orice alte produse cerealiere.
  • prinderea țânțarilor, gândacilor sau altor insecte cu ajutorul gheții carbonice.
DIVERTISMENT
  • efect de fum greu din gheață carbonică în băuturi.
  • efect de fum greu din gheață carbonică pentru nuntă.
  • efect de fum greu din gheață carbonică pentru discoteci.
  • efect de fum greu din gheață carbonică pentru evenimente speciale
INDUSTRIAL
  • sablarea cu gheață carbonică.
  • îndepărtare lipici.
  • îndepărtare ulei.
  • îndepărtare cerneală.
  • îndepărtare mucegai.
  • îndepărtare cauciuc.
  • îndepãrtare vopsele.
  • îndepãrtare depuneri de carbon.
  • restaurarea monumentelor istorice piatră, statui, lemn.
  • îndepărtare funingime.
  • îndepărtare adezivi.
  • îndepărtare depuneri de carbon.
  • îndepărtare gudron.
  • îndepărtare azbest.
  • îndepărtare asfalt.
  • îndepărtare lacuri.
  • îndepărtarea ciocolatei & zaharului.
  • îndepărtare alge de pe yachturi.
  • îndepărtarea ușoară a izolațiilor fonice de pe caroseria mașinii.
  • scoaterea plăcilor de gresie.
  • decontaminare nucleară.
  • de-gazarea vaporilor inflamabili din rezervoare.
TRANSPORT
  • transportul organelor pentru transplant.
  • transport probe biologice congelate.
  • transport congelat de seruri, vaccinuri si medicamente.
  • transport alimente perisabile.

Rapiditatea procesului de răcire cu dioxid de carbon (CO2) nu înseamnă doar o îmbunătățire a raportului cost / eficiență /timp, ci are un efect pozitiv asupra calității produsului final prin:

  • diversificare în formele de producere/ambalare.
  • siguranța alimentară și igiena.
  • efect mare de răcire cu înghețare rapidă.
  • reducerea proceselor de oxidare cu o creștere a perioadei de valabilitate.
  • îmbunătățirea igienei alimentelor (reducerea înmulțirii bacteriene).
  • deshidratarea limitată cu pierdere minimă de greutate la decongelare.
  • conservarea valorii nutriționale cu menținerea calității superioară a alimentelor.
  • menținerea prospețimii și gustului.

CONTACT

Ne puteți contacta la numărul de telefon (+40)742-446.516 de Luni până Vineri în intervalul orar 08:00-16:00, pe email-ul info@meridianinvest.ro sau completați formularul de mai jos și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp.

13 + 7 =