SABLĂM ÎN TERMEN SCURT JANTE DIN OȚEL / JANTE DIN ALIAJ UȘOR ÎN CABINĂ DE SABLARE. .

Este recomandabil să se pulverizeze nisipul cu o dimensiune mai fină a particulelor decât oțelul, astfel încât orice rugină profundă să poată fi curățată. Presiune: min.6 – 8 bari.

Roțile din aliaj de aliaj de aluminiu și din alte aliaje au o textură metalică mai moale, de aceea sabblarea lacului și a vopselei trebuie efectuată cu materiale de o particulă mai fină și mai ascuțită și cu presiuni mai mici. Cu presiune mai mare și material granular foarte dur, jantele pot fi ruinate.

Curățarea jantelor standard de oțel durează destul de mult timp pentru a curăța complet toate unghiurile diferite ale arcului, fără a menționa un manșon din aluminiu conic, unde se dorește o suprafață finală fină.

În lumina celor de mai sus, curățirea unei jante din oțel este de 35 Lej / buc. și curățirea unei jante din aliaj ușor este de 40 Lej / buc.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CONTACT

Ne puteți contacta la numărul de telefon (+40)742-446.516 de Luni până Vineri în intervalul orar 08:00-16:00, pe email-ul info@meridianinvest.ro sau completați formularul de mai jos și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp.

12 + 4 =