Intră și vezi ce posibilități oferă produsele noastre!

Vrei să vezi care sunt domeniile unde produsele noastre sunt pe top?

Prestări de servicii și închiriere echipamente

Meridian Invest oferă servicii de igienizare și de curățare industrială și închiriază echipamente de curățare împreună cu materialele de curățat.

Servicii de curățare și igienizare industrială

Minőségi tisztítási és felülettisztítási szolgáltatásokat végzünk, ügyfeleink igényei szerint, magas szintű elégedettség elérése és a környezet védelme érdekében.
Igényelje szolgáltatásainkat ha nem akar tisztítóberendezésekbe befektetni, ki szeretné adni rendszeres takarítási munkálatait alvállalkozónak, vagy alkalmi szolgáltatást igényel.

Închiriere echipamente

Bérelje tőlünk a tisztítóberendezését anélkűl, hogy befektessen. Pénzt takarít meg a termelésre!
Bérelje a szárazjeges füstgépeinket nehézfüst készítésére, magán-rendezvényekre és esküvők számára. Felejthetetlenné teszi az eseményt!

Echipamente

Vă oferim echipamente de curățare, reprezentând trei tehnologii. Aceste echipamente sunt de uz industrial sau profesional.

Echipamente de sablare nonabrazivă cu gheață uscată (carbonică), marca Cryonomic®

A szárazjégszórás módszere egy nem csiszoló és nem maró hatású folyamat. A Cryonomic márkájú berendezések a világ legelismertebb takarítógép márkák közé tartoznak, amelyek CO2 (Széndioxid) pelletekkel és sűrített levegővel működnek.

Echipamente de curățare cu abur uscat și saturat, marca Menikini®

A száraz és telített gőztisztító berendezések használata (maximális páratartalom 5%) optimális higiéniát és fertőtlenítést biztosít. Természetes és ökológiai módszer a tisztításra, fertőtlenítésre és mély zsírtalanításra, mivel csökkenti a vegyi anyagokat, a toxicitást és a vizet a munkaterületben, oldószerek nélkül.

Echipamente de sablare abrazivă si semi-abrazivă cu diferite materiale,

Professzionális szemcseszóró berendezéseket kínálunk bármilyen tipusú szemcseszóráshoz, a legkevésbé abrazív módszerektől a nagy felületek vagy fémszerkezetek durvább anyagokkal való szemcseszórásáig, valamint szemcseszóró kabinokat.

Contact

Hívhat minket a (+40) 742-446.516 telefonszámon, hétfőtől péntekig 08:00-16:00 óra között, írhat nekünk email-t az [email protected] címre, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, és kapcsolatba lépünk Önnel a legrövidebb idő alatt.