Meridian Invest

Servicii de curățare industrială

 

Dacă doriţi să restauraţi sau să igienizați, curăţaţi orice suprafață contaminată, iar această lucrare nu justifică investiţia în echipamentele cu care puteţi ajunge la rezultatul dorit, atunci merită să apelaţi la un prestator de servicii. MERIDIAN INVEST oferă servicii de curăţare, igienizare şi restaurare de ceea mai înaltă calitate pentru orice problemă cu care vă confruntați. Noi nu încercăm să vă vindem ceva – noi dorim să vă oferim soluţia cea mai potrivită pentru problema Dvs

SERVICII DE CURĂȚARE INDUSTRIALĂ

CURĂȚARE PRIN SABLARE NON-ABRAZIVĂ CU GHEAȚĂ USCATĂ / CARBONICĂ

Meridian Invest vă poate oferi metoda cea mai curată de îndepărtare a depunerilor, prin curățarea, sablarea cu gheață uscată (carbonică).

Această tehnologie se bazeazã pe o tehnică de suflare asemănătoare tehnicii de suflare a nisipului, numai că în loc de nisip se folosește CO2 solidificat, denumit gheață uscată sau carbonică.

 La impact granulele se sublimează, retransformându-se în forma naturală de gaz, generând reziduuri minime, egale cu cantitatea depunerilor îndepărtate, iar suprafața curățată rămâne uscată și neafectată, metoda fiind 100% nonabrazivă.

Avantajul folosirii granulelor de gheață uscată ca materie de suflare este dublu:

 1. Datorită temperaturii foarte scăzute a granulelor de gheață uscată (-78°C sau -109°F) contaminațiile se contractează, ușurând îndepărtarea acestora de materialul de bază.
 2. Granulele de gheață uscată se evaporizează la impact, ceea ce înseamnă că va rămâne în urmă numai contaminația. Această evaporare naturală a granulelor de gheață uscată este principalul avantaj al tehnicii de curățare cu gheață uscată.

Apelați la serviiciile noastre de curățare cu gheață carbonică de fiecare dată când suprafața de curățat este foarte valoroasă, neafectarea acestuia este esențială, când doriți să faceți o întreținere rapidă a utilajelor Dvs. și eventualele pierderi de producție sunt importante și când calitatea este primordială. Noi vă vom ajuta!

CURĂȚARE CU ABUR USCAT

Prin utilizarea echipamentelor de curățare cu abur uscat și saturat, (umiditate maxima 5%), Meiridian Invest, prin serviciile sale garantează o igienizare și dezinfectare optimă.

Folosind o metoda naturală și ecologică de curățare, dezinfectare și degresare profundă, reducem chimicalele, toxicitatea și apa din spațiul de lucru, fără a utiliza solvenți.

Avantaje:

 1.  curăţăm mai profund decât cu orice produs chimic,
 2. este metoda cea mai eficientă pentru a dezinfecta suprafeţele fără a avea reziduuri chimice sau de altă natură în care microorganismele s-ar putea dezvolta,
 3. curăţarea cu aburi este mai ușoară, mai rapidă şi mai eficientă decât metodele tradiţionale,
 4. aparatul de curățare cu aburi vă permite sute de aplicaţii, care de obicei sunt foarte greu de făcut,
 5. curăţarea cu aburi este o tehnologie VERDE. Fără chimicale = făra poluare, ecologic,
 6. cu aburi veţi putea curăţa în crăpături, pori şi alte suprafeţe greu de accesat,
 7. aburul este foarte recomandat pentru a scăpa oamenii de alergii,
 8. functioneaza numai cu apă și curent electric, fără zgomot deranjant.
SABLARE SEMI-ABRAZIVĂ ȘI ABRAZIVĂ CU DIFERITE MATERIALE

Sablarea este o operațiune tehnologică de curățare, recondiționare, renovare.

Aceasta se realizează cu ajutorul materialelor abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză cu ajutorul unui jet de aer comprimat spre suprafețele de prelucrat.

Se utilizează în industria metalurgică, șantierele navale, construcții, pentru renovare și în general oriunde este necesară curățarea rapidă a diverse suprafețe (piatră, beton, metale, lemn, sticlă, sau alt material solid etc.).

Meridian Invest deține echipamente profesionale de sablare cu ajutorul cărora putem efectua orice lucrare de sablare, de la cea mai fină (curățare strat cu strat), până la sablarea suprafețelor mari sau a oricăror structuri metalice.

Avantaje:

 1. Sablarea este o curățare ușor abrazivă sau abrazivă.
 2. Puteți ajunge la rezultatul cel mai optim alegând materialul potrivit (nisip, bile de sticlă, sodă caustică, carbonat de calciu)
 3. îndepărtează rugina, vopsele, straturi vechi de depunerii.
 4. dacă coroziunea atacă din interior, dedesubtul grundului, chiar şi cele mai bune vopsele nu pot să ofere o protecţie corespunzătoare împotriva ruginii. Prepararea de suprafaţă potrivită este la fel de importantă ca şi acoperirea corespunzătoare.
 5. faţă de celelalte procedee de curăţare sablarea cu nisip nu numai îndepărtează diferitele impurificări de pe suprafeţele respective, dar odată cu îndepărtarea stratului superior va şi aspri puţin suprafaţa.
 6. procedeul poate fi folosit pentru realizarea suprafeţelor rustice, şi depinzând de suprafaţă, şi pentru îndepărtarea vopselelor şi graffitti.
 7. sablarea cu nisip îndepărtează oxidarea, coroziunea, vopseaua veche, grundul sau stratul de lac aproape de pe toate suprafeţele de metal.
 8. suprafaţa obţinută după sablare, fără reziduuri metalice, este o bază perfectă pentru tratările următoare: lustruire, pulverizare, zincare etc.
 9. faţă de procedurile chimice nu rămâne în urmă nici un material chimic care ar influenţa acoperirea în viitor iar pentru grundul nou oferă o suprafaţă rugoasă de lipire.
 10. poate fi îndepărtată vopsea, lacurile precum şi părţile îmbătrânite şi de pe suprafeţele de lemn.
 11. poate fi aplicat şi pentru accentuarea nervaţiei lemnului proaspăt precum şi pentru curăţirea, obţinerea efectului de anticitate al placajelor de perete, al tavanelor, mobilelor şi al diferitelor structuri de lemn.
IGIENIZĂRI

Sisteme mecanice automatizate utilizate în industriile alimentare, de îmbuteliere, vinificaţie, etc., pot fi întreţinute, curățate şi sterilizate în timp real cu ajutorul aplicaţiilor cu abur uscat şi saturat, curățările cu gheaţă uscată/carbonică, sau sablări umede cu sodă caustică oferite de către Meridian Invest.

Acestea pot înlocui sau sunt complementare cu metodele de igienizare tradiționale cu produse chimice și dezinfectanți.

Pentru a accelera procesul de curățare și pentru atingerea unor rezultate de calitate ridicată, societatea noastră utilizează cu succes curățarea chimică, combinată cu metodele de mai sus.

Produsele de dezinfectare, degresare sau decapare pot fi utilizate prin pulverizare cu ajutorul echipamentului de curățare cu aburi, sau prin pulverizare directă pe suprafețe înainte de sablarea cu gheață uscată.

De asemenea folosim substanțe chimice în echipamentul de sablare cu apă și materiale abrazive, pentru a preveni coroziunea. Cu echipamentele Ibix de sablare cu umedă putem utiliza bicarbonat de sodiu, pentru decaparea depunerilor minerale (depuneri de piatră) de pe utilaje.

Benzile de transport au tendinţa de a acumula toate reziduurile, datorită scurgerilor şi depunerilor pe parcursul procesului de fabricaţie. Rezervoarele de depozitare şi vasele sunt supuse acumulării de depuneri si formării de cruste în procesul de producţie.

Suprafeţele de oţel sunt curăţate într-o modalitate optimă cu mai puţin efort datorită acţiunii aburului, al șocului termic generat de gheața uscată, sau de acțiunea mecanică a sablării.

Produsele chimice pot accelera aceste procedee, prin reacția chimică de pe suprafețe, înainte de curățarea propriu zisă.

Butoaiele sunt greu de curăţat, mai ales interiorul acestora. Cu un sistem cu jet de abur este posibilă eliminarea oricărui tip de reziduuri, bacterii şi depuneri. Aburul dezinfectează fiecare parte acoperită de microbi şi curăţă orice fel de murdărie, lucru care nu este posibil cu un sistem tradiţional de curăţenie.

Utilizarea produselor dezinfectante împreună cu echipamentele noastre, rezultatul este mai sigur (dovedibil prin analiza de autocontrol microbiologic), deci suprafețele curățate vor fi sterile.

Suprafeţele pot fi complet curăţate cu aceste metode și fără acţiunea vreunui agent chimic care de regula inbibă şi cu mirosuri nedorite.

Dacă produsele chimice nu pot fi eliminate în totalitete, cele utilizate de către noi sunt profesionale, fiind de cea mai înaltă calitate, având avizele necesare și sunt garantate de către furnizorii noștrii. Produsele folosite de noi – dezinfectanții, degresanții și decapanții sunt biodegradabile și sunt folosite numai într-o cantitate strict necesară pentru efectuarea unei prestări.

Cu combinarea metodelor și cu alegerea celui mai bune metode în fiecare caz, bazându-ne pe o experiență de 17 ani și căutând cel mai bun raport de preț/calitate, înlăturăm mirosurile neplăcute, curătăm, dezinfectăm, reînnoim suprafețe, inclusiv cele sensibile (inox, aluminiu, cupru), fără să le deteriorăm.

Apelați la serviciile noastre pentru a menține igiena în spațiile de producție și nu veți fi nevoit să aprovizionați cantități mari de produse chimice, să învestiți în echipamente care nu generează producție în mod direct, la igienizări ne pricepem noi și o rezolvăm noi.

ALPINISM UTILITAR

În vederea obținerii rezultatului dorit, echipa noastră este pregatită să rezolve orice problema la înățime, indiferent că vorbim despre lucrări de curățare, igienizare sau renovare, restaurare a unor spații sau edificii care sunt greu de accesat, sau alte tipuri de servicii care necesită intervenții, lucrari la inălțime.

Alpiniștii utilitari pot să lucreze în condiții dificile din punct de vedere al spațiului de manevră sau în perimetre în care instalarea unor schele ar fi imposibilă, iar datorită specificului lucrului în coardă echipa poate sa ofere servicii indiferente de înălțimea obiectivului.

Timpul necesar începerii lucrărilor și deplasării între secțiuni este considerabil mai mic decât cel necesar pentru montarea sau demontarea schelelor și transportul acestora între segmentele obiectivelor.

După evaluarea situaţiei şi probele efectuate la faţa locului, urmărind conceptul de bază ˝all4clean˝, Meridian Invest oferă soluţia tehnică optimă și la capitolul lucrărilor la înălțime, indiferent dacă aceasta este una ocazională sau permanentă.

DESPRĂFUIRE SUPRAFEȚE

În spațiile industriale, halele de producție sau de prelucrare, în urma operațiunilor de marunțire, șlefuire, finisare, etc., existența prafului sau a pulberilor este un factor cu o importanță majoră asupra sănătății personalului, dar și asupra aparaturii, a utilajelor sau echipamentelor de producție.

În general, sectoarele unde există potențial să se genereze mai mult praf sunt următoarele:

–  din industria exploatării cărbunelui;

– materialelor de construcții (cariere, topitorii, pulverizare materiale, manipulare nisip, etc.);

– industria ceramică (porțelan, olărit, pavaje ceramice, utilizare în domeniul sanitar, etc.);

– industria metalurgică (prelucrarea metalului, sudură, tăiere cu flacăra, prelucrare oțel, galvanoplastia, etc.);

– industria lemnului și a mobilei (debitare, șlefuire, îndoire lemn, etc.);

– industria chimică și farmaceutică (fabricarea plasticului, cauciucului, detergentului sub formă de praf, a vopselurilor);

– în agricultură și creșterea animalelor (silozuri de cereale, scărmănatul și torsul lânei și a bumbacului, ferme de păsări și chiar în parcurile zoologice, etc.

Meridian Invest oferă servicii de desprăfuire prin aspirare in hale industriale, structurile de susținere ale acestora (pereți, acoperis, etc.), depozite, locuri greu accesibile folosind utilaje performante de aspirare.

Cu ajutorul nacelelor sau a metodei de alpinism utilitar putem îndepărta praful / fibra, sau altă contaminare (cărbune mineral, diferite carburi de metale, ciment, oxizi de fier, silicați, diferite fibre naturale sau artificiale, etc.), asigurând astfel condiții optime pentru desfășurarea activităților din diverse incinte.

RESTAURARE & RENOVARE & ÎNTREȚINERE
Curățarea, renovarea sau restaurarea cu gheață uscată, carbonat de calciu, nisip, etc. sunt doar câteva din metodele folosite și se aplică cu succes pentru:
 • restaurare după foc / incendiu,
 • curățare fațadă,
 • restaurare clădiri sau construcții istorice,
 • restaurare monumente,
 • daune după inundații,
 • restaurarea și remedierea mucegaiului,
 • decontaminare azbest,
 • îndepărtare gumă de mestecat,
 • îndepărtare vopsele, lacuri de pe lemn,
 • curățare a echipamentului de construcții,
 • îndepărtare straturi de vopsele,
 • îndepărtare grafitti,
 • îndepărtare funingine,
 • îndepărtare rugină, oxidări,
 • curățare a echipamentului de construcții etc.

 

INDUSTRIA HOTELIERĂ

Igienizarea, curățarea și dezinfectarea din hoteluri, săli de conferință, stațiuni montane, teleferice, scaune din cinematografe, săli de teatru, operă, etc.:

 • curățarea petelor de vin, ciocolată, ketchup, cafea, sânge, fum etc. din covoare, mochete, tapițerii sau orice altă suprafață;
 • igienizarea gresiei și a faianței în grupul sanitar
 • îndepărtarea petelor rău mirositoare de pe covoare, cuverturi și scaune.
 • eliminarea gumei de mestecat de pe suprafețe
 • curăţarea de ascensoare, lifturi de etaj, conductele de ventilaţie, geamuri, oglinzi
 • curăţarea şi dezinfectarea zonelor de prelucrare a produselor alimentare  – bucătării, săli de servire a mesei, mic dejun etc.
 • curățirea  hotelor de bucătărie, inclusiv a ventilatoarelor și a motoarelor acestora
 • igienizarea băilor, dușurilor, toaletelor
 • polisarea suprafetelor cromate
 • curăţarea parchetului
 • îndepărtarea mucegaiului de pe suprafețe
VINIFICAȚIE

Igiena în vinificație este foarte importantă. Scopul principal este de a asigura sănătatea vinului. Nerespectarea igienei duce la afectarea calității vinului ce poate merge pâna la pierderea totala a lui. Exemple de aplicații:

 • regenerarea butoaielor
 • îndepărtarea depunerilor
 • igienizarea rezervoarelor de oţel
 • igienizarea filtrelor
 • curăţarea sticlăriei, accesoriilor sanitare și podelelor,
 • eliminarea mucegaiurilor, bacteriilor și paraziților
 • se instalează un pH neutru pe suprafeţele tratate
 • curățarea conductelor de decantare, suprafețelor de inox
 • detrartarea recipienților
 • igienizarea schimbătoarelor de căldură
 • igienizarea tubulaturilor fixe și mobile
 • dezinfectarea mașinii de umplut
 • curăţarea orificiilor dopuitorului
 • curăţarea întregii arii ocupate de linia de îmbuteliere cu îndepărtarea oricărui tip de eroare de producție
 • curăţarea pardoselilor cantinei unde se varsă în mod accidental vin
TRANSPORT

Igienizarea, curățarea și dezinfectarea cu abur uscat sau gheață uscată a mijloacelor de transport în comun cum ar fii autobuze, tramvaie, metrouri, trenuri, avioane, vapoare, etc.,:

 • eliminarea mirosurilor din ţesături din interiorul automobilelor, trenurilor, vaselor și avioanelor.
 • eliminarea completă a agenţilor patogeni si paraziti, cum ar fi bacteriile și ciupercile.
 • igienizarea scaunelor, fotoliilor, podelelor şi toaletelor
 • igienizare camerelor frigorifice
SPĂLĂTORII AUTO
 • curățarea exterioară a autoturismelor
 • curățirea interioară a autoturismelor
 • îndepărtarea petelor negre de pe jenți
 • curățarea tapițeriei, îndepărtarea petelor galbene din mașinile fumătorilor
 • igienizarea conductelor de aer condiționat, uciderea virusurilor și a bacteriilor (Legionella)
 • curățarea motoarelor
 • îndepărtare grafitti
 • îndepărtarea muștelor de pe parbrizul, capota sau grila de aer al autoturismelor
 • curățarea autoturismelor în parcuri auto, mall-uri, acasă etc., în special unde poluarea solului ar fi o problemă
INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Igienizarea, curățarea și dezinfectarea din brutării, fabrici de paste, fabrici de brânzeturi, prese de ulei şi linii de îmbuteliere, produse de patiserie, fabrici de mezeluri, procesarea de carne, brânzeturi, legume, ciocolată etc, depozitarea şi ambalarea produselor alimentare, crescătorii de animale etc.:

 • curăţarea petelor de vin, ciocolată, ketchup, cafea, sânge, fum, resturi de alimente, arsuri etc.
 • curăţarea intensă a lanţurilor de transport, curele, role.
 • curăţarea şi întreţinerea conductelor de ventilaţie.
 • eliminarea grăsimilor de pe panourile de control (butoane) şi tablourile electrice.
 • igienizarea benzilor de transport, a curelelor de transmisie.
 • dezinfectarea cântarelor şi a sistemelor de dozare.
 • igienizarea frigiderelor şi eliminarea reziduurilor alimentare din acestea.
 • curățarea meselor de lucru şi altor suprafeţe de manipulare.
 • igienizarea grătarelor, curăţarea hotelor şi a ventilatoarelor.
 • curăţarea motoarelor electrice.
INDUSTRIA DE ÎMBUTELIERE

Igienizarea, curățarea și dezinfectarea cu abur uscat sau gheață uscată se aplică cu succes pentru:

SPA

Igienizarea, curățarea și dezinfectarea din saloane de înfrumusețare, spa, saune, piscine, băi turcești, hoteluri, etc.:

 • eliminarea de virusuri, bacterii şi ciuperci
 • dezinfecţia suprafeţelor de contact, WC-uri, dușuri, căzi etc
 • curăţarea de sticlă, oglinzi, parchet
 • igienizare de saune, băi turceşti, hidromasaj, saloane de masaj
 • igienizarea marginlor bazinelor de înot, a dușurilor și vestiarelor.
 • eliminarea petelor și mirosurilor de pe covoare, cuverturi și scaune
 • îndepărtarea algelor
 • îndepărtare mucegai
EDUCATIE & SPORT

Igienizarea, curățarea și dezinfectarea din grădiniţe, creşe, şcoli generale, licee, universităţi, săli de fitness, sport, gimnastică, saune şi piscine, casinouri, etc.:

 • igienizare cantine
 • curăţenie şi întreţinere conducte de ventilaţie
 • curăţare instalații de climatizare (reducerea consumului energetic) si ventilatie (exhaustare)
 • igienizarea echipamentelor cromate
 • curăţenia pardoseliilor în sălile de sport
 • curăţarea de sticlă, oglinzi, parchet
 • igienizare de băi, cabine de duş şi vestiare
 • eliminarea petelor şi mirosurilor de pe covoare,cuverturi şi scaune
 • curăţarea și dezinfectarea echipamentelor sportive, îndepărtarea murdăriei, grăsimilor, transpirației și a bacteriilor
 • igienizare de filtre şi grătare
 • eliminarea de virusuri, bacterii şi ciuperci
 • dezinfecţia suprafeţelor de contact, WC-uri, dușuri, căzi etc
 • igienizare de saune, băi turceşti, hidromasaj, saloane de masaj
 • igienizarea marginlor bazinelor de înot, a dușurilor și vestiarelor.
 • îndepărtarea algelor
 • îndepărtare mucegai
 • curățarea echipamentelor de joc din casinouri
 • curățarea tapiseriilor precum și postavurilor meselor de joc din casinouri – acestea pot fi aduse în starea lor originală (exceptând uzura).
 • igienizarea suprafețelelor care sunt frecvent atinse, de la echipamentele sportive, la saltele, scaune, bănci, mese
 • îndepărtarea gumei de mestecat de pe mese, scaune, podele, covoare și tapiserii, precum și din zonele de acces
 • îndepărtarea nicotinei de pe suprafețe și îndepărtarea mirosurilor

Benefiiciile curățeniei și igienizării gradinițelor, scolilor, cluburilor, etc.:

 • Răspândirea virușilor și a bacteriilor determină, în prezent, îngrijorarea mediului educațional. Metoda de curățare cu abur uscat distruge eficient majoritatea bacteriilor și virușilor, precum și mucegaiul, sporii și acarienii.
 • Curăță și dezinfectează spațiile comune (săli de clasă, spațiile de joacă interioare, dormitoarele)
 • Curăță și dezinfectează jucăriile, mobilierul, covoarele
 • Curăță și dezinfectează saltelele de joacă și de dormit
 • Curăță eficient tapiseriile, pielea, plasticul, lemnul și orice alte materiale de murdăria zilnică, distrugând, în același timp, patogenii
 • Curăță și dezinfectează sălile de mese, mesele și scaunele
 • Îndepartează guma de mestecat de pe mese, scaune, podele, covoare și tapiserii
 • Curăță în detaliu echipamentele de laborator
INDUSTRIA ENERGETICĂ
 • decapare vopsea (îndepărtarea vopselei)
 • curațare suprafețe din aluminiu, bronz sau alte metale
 • curatari utilaje nedemontate
 • sablare diferite piese
 • curățare echipamente electrice, tablouri,
 • curățare depuneri minerale
 • curățarea construcțiilor vopsite
 • curățarea filtrelor
 • curățare generatoare
 • curățarea cabinelor electrice
 • curățarea stațiilor electrice
 • decontaminare nucleară
 • curățarea turbinelor electrice
 • curățarea izolatoarelor de înaltă tensiune
 • îndepărtarea ruginei de pe instalațiile electrice
 • îndepărtarea rășinii în producția de transformatoare
TRATAMENT ANTICOROZIV
 • Tratamentul termoplastic oferă o protecție excelentă structurilor metalice împotriva coroziunii, uzurii și atacului chimic. Această metodă este mult mai performantă față de metodele convenționale, în special în ceea ce privește durata extinsă de viata, a impactului asupra mediului și capacitatea de protecție a metalelor la temperaturi de până la -70 ° C.Aplicatii:
  • Uz casnic – Electrocasnice: izolarea / acoperirea coșurilor și rafturilor din sârmă pentru producători de aparate casnice.
  • Garduri de metal: rezistență mare la UV, la căldură intensă, sare, etc. Acoperirile tradiționale nu durează mult în aceste condiții.
  • Carcase de baterii: Carcasele bateriilor pentru masinile cu motor electric și sistemele de back-up a acestora necesită protecție, rezistență la acizi și izolare electrică bună.
  • Balustrade, mânere și mobilier pentru persoanele cu handicap: în beneficiul persoanelor în vârstă și persoanelor cu handicap, în clădirile publice există o cerință tot mai mare pentru balustrade care oferă aderență și sunt “calde la atingere”. Materialele termoplastice sunt rezistente la apă și substanțe chimice de curățare și asigura acoperiri excelente pentru dușuri și scaune de baie, scaune cu rotile și mânere.
  • Conducte de petrol si gaze naturale: soluțiile de acoperire de înaltă performanță sunt proiectate pentru a satisface specificațiile cele mai exigente pentru industria de petrol și gaze pentru acoperirea țevilor, conductelor. Acestea dau o etanșare omogena sunt ecologice și nu conțin substanțe chimice nocive.
  • Elemente / produse din sârmă: oferă eficiență și low-cost pentru acoperirea rafturilor de depozitare și altor articole din sarma, cum ar fi ustensile de bucătărie, uscătoare de haine, accesorii magazine și standuri de afișare. Sunt Disponibile într-o mare varietate de culori.
  • Proiecte de constructii: rezistența îndelungată la coroziune a oțelulului și aluminiului în proiectele de construcții fără programe de întreținere costisitoare este esențială. Protecția la coroziune este printr-o adeziune excelentă și rezistentă la UV, poluanți, sare, etc. Utilizările variază de la balustrade, cabluri de sprijin la piloți de armare de beton – în special în medii sărate!
  • Medii marine: asigură o protecție excepțională pe termen lung a metalului expus la sau scufundat în apă de mare. Acoperirile o reputație excelentă de protecție a elementelor de pe platformele petroliere, nave, porturi și structuri submarine pentru multe decenii. Nu conțin ingrediente reactive sau periculoase mediului marin și oferă puțină “ancora” sau alimente pentru alge marine, scoici, etc. Rata de creștere a algelor, ciupercilor, mucegaiului și florei sau faunei marine este mai lentă decât în cazul multor alte acoperiri.
  • Tăvi de cablu: Are proprietăți foarte mari rezistenței electrice și poate rezista la îndoire, răsucire și condensare. Perfect pentru utilizarea în medii închise unde în caz de incendiu emisiile de fum sunt foarte importante. Nu produce gaze periculoase la ardere.
  • Piese auto: ezistență ridicată la ciobire și coroziune în contact cu sare și nisip. Are o calitate tactilă, ceea ce îl face ideal pentru acoperirea amenajărilor interioare sau exterioare, cum ar fi volanul sau mânerele. Acest lucru oferă confort și protecție. Rezistență la coroziune, coliziune, chimica si rezistenta la UV. Performanță la căldură extremă și frig.
  • Corpuri de iluminat și mobilier stradal: acoperirea corpurilor de iluminat, băncilor, coșurilor de gunoi, balustradelor, etc. Oferă protecție și costuri de întreținere redusă pe termen lung. Se folosește în medii poluate, marine sau în orașe mari unde eliminarea graffiti-urilor este esențială, deoarece poate fi șters ușor.
  • Conducte și rezervoarede apă: protjează țevile și accesoriile din oțel, aluminiu si fontă. Poate fi în contact cu apa potabilă.
  • Scaune stadion: este acoperirea perfectă pentru rame și scaune așezate în stadioane.
  • Căptușeală pentru extinctorare: protecție la coroziune internă pentru stingătoare de incendiu.

CONTACT

Ne puteți contacta la numărul de telefon (+40)742-446.516 de Luni până Vineri în intervalul orar 08:00-16:00, pe email-ul info@meridianinvest.ro sau completați formularul de mai jos și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp.

8 + 2 =